Нашите курсове

Ранните години на детството са периодът, в който децата най-естествено могат да прилагат механизмите, чрез които придобиват навици,  за да научат друг език. Децата се учат чрез игра  и чрез активно ангажиране в процеса на учене.

Днешните езикови уроци за деца често изглеждат много различни от уроците на техните родители, които си припомнят.

Новото преподаване  за малки деца набляга на устната комуникация, както и използването на  набор от ресурси, за да се въведе новия  език, както  и да се предаде смисъл ползвайки вербални инструкции, песни, рими, DVD, флаш-карти, звукови ефекти, предмети, действия, жестове, изражения, и т.н. По този начин учителите стимулират много сетива наведнъж и дават на децата редица начини да направят връзки и да научат концепции. Например, някои деца предпочитат информацията, която чуват, докато други предпочитат да се научат, като виждат нещо.

Тези подходи може да се различават от начина, по който самите вие, скъпи родители научават чужд език и от начина, по който децата учат други предмети в училище. Някои техники могат да ви се сторят  като „по-малко формални“, „не  достатъчно сериозни“ или „по-малко дисциплинирани“, За да разсеем тези опасения, бихме искали да ви разкажем за някои от полезните дейности, които нашият екип използва и причината, поради която ги използват.

44535994_1030268627161117_5854136953837977600_n

Песни и рими, стихчета

Децата обичат песни, рими и стихчета , като тяхната повтаряща се природа и ритъм ги правят идеални за изучаване на езици. Те позволяват въвеждането на нов език и подсилват фразите посредством повторения. Те мотивират и изграждат доверие в детето. Те развиват концентрация, памет и координация., взети от традиционната детска култура  могат да развият междукултурно съзнание. Накрая, пеенето  заедно е споделен опит и развива социални умения.

Игри

Децата се радват на конструктивна игра и игри. Те мотивират и дават възможност на децата да практикуват чужд език по спокоен, приятно и целенасочено отношение. Те спомагат за подобряване на обхвата на фокуса, концентрацията и паметта. Децата също така научават важни социални умения като споделяне, предприемане на действия, сътрудничество и сътрудничество.

Приказките

Използването на картинни книги и техники за разказване на истории може да създаде богати и естествено контекстуализирани възможности за обучение. Децата се радват да слушат истории отново и отново и това често повтаряне позволява да се придобиват определени езикови елементи, като се подсилват други. Разказването на истории развива стратегии за учене на децата, като слушане за общо разбиране, прогнозиране, познаване на смисъл и хипотези. По-специално те развиват умения за слушане на детето. Висококачествените илюстрации подпомагат разбирането на децата, тъй като разказват какво чуват за това, което виждат. Слушането на истории в класа провокира споделена реакция на смях, тъга, вълнение и очакване. Това спомага за развитието на доверието на децата и насърчава социалното и емоционалното развитие.

44650342_2277246922498442_4252644026840252416_n

Физически дейности

Тези дейности често се наричат ​​“обща физическа реакция“, тъй като те помагат на децата да подобрят слушането си, като следват инструкциите и показват тяхното разбиране чрез действия и движение. Добре познат пример е Саймън. Физическите дейности са приятни и спомагат за развитието на речниковите умения и паметта на децата.

Ролята на нашия екип е да създаде подходяща обучителна среда, наситена с много дейности, в която децата да имат избор и да изявят най-доброто от себе си, по начин, в който те се чувстват мотивирани и поощрени да учат новия език.

Курсове в малки групи

Размерът на групите от деца  е особено важен за успешното обучение, добрата дисциплина, фокусирането на вниманието и крайния резултат от работата в часовете по английски език. Ние знаем, че при изучаването на английски е важно всяко дете да получи необходимото му внимание и подкрепа, да бъде окуражено и както и да има възможност за упражняване на учебния материал. Затова нашите курсове се провеждат в малки групи – от 4 до 9 деца. Това гарантира, че преподавателите ще имат време за индивидуален подход към всеки, а детето ви може да зададе свободно всеки въпрос, който го вълнува и със сигурност ще му бъде отделено необходимото време и внимание.

Квалифицирани преподаватели с опит, знания и мотивация

Преподавателите ни по английски са внимателно подбрани, притежаващи висока квалификация, умения и желание за работа с деца. Затова за нас е от изключителна важност те да имат както отлични езикови познания, така и личностни интереси и умения за работа с деца. Само когато се комбинират тези компетентности, часовете по английски стават интересни, полезни и вдъхновяващи и времето минава неусетно за всяко едно дете. Ние търсим различния подход, който ще разграничи нашия езиков център от стандартното преподаване в училище и ще повиши успеха ни!

За да сме сигурни, че вие и вашето дете получавате най-качественото обучение по английски език, ние:

  • Ползваме авторска методика и програми, които са с доказани резултати през годините;
  • Работим само с преподаватели, които обичат работата си и са готови непрекъснато да подобряват своята квалификация;
  • Осъвременяваме  постоянно качеството на обучение и материалите, с които работим;

Какви системи  по английски език ползваме

Учебниците, които ползваме за курсовете по английски са :Discover with Dex  на издателство Macmillan, New English Adventure на издателство Longman, Jolly Phonics и Learning English is fun/авторска методика за игри на Стамена Христова/. Това са водещи системи за ранно чуждоезиково обучение, които се фокусират върху комбинацията от езикови умения, мотивация за учене и възможност за практикуване на езика, поднесени в забавни ситуации, игрови или познавателен контекст.

44509526_1947380465569137_6681413337982435328_n

Колко струва един курс по английски при нас

Цената на целогодишните курсове по английски за ученици език е добре балансирана комбинация между брой учебни часове и продължителност във времето.

Индивидуално обучение

Освен груповите обучения предлагаме и индивидуални уроци в удобно за детето и за родителите време. Това вариант често е предпочитан за ученици, които са по-заети или пътуват от по-далече. Индивидуалната работа с преподавателя дава възможност за фокусиране върху конкретните нужди на детето (подготовка за тестове, писане на съчинения, акцентиране върху граматика или други компоненти).

Къде се провежда обучението по английски език

Master School of English + се намира в центъра на Варна на ул.,,Георги Живков “57, ет.1, ап.4

С удоволствие ще отговорим на всеки Ваш въпрос – само позвънете и ще получите изчерпателен отговор на всяко питане, свързано с курсовете по английски, учебниците, преподавателите, цените, графика, свободните места и всичко друго.

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close