Нашият екип

Квалифицирани преподаватели с опит, знания и мотивация!

Преподавателите ни по английски са внимателно подбрани, притежаващи подход и  квалификация, умения и желание за работа с деца. Затова за нас е от изключителна важност те да имат както отлични езикови познания, така и личностни интереси и умения за работа с деца. Само когато се комбинират тези компетентности, часовете по английски стават интересни, полезни и вдъхновяващи и времето минава неусетно за всяко едно дете. Ние търсим различния подход в ранното чуждоезиково обучение, който мотивира децата от малки да учат , да се забавляват и развиват градивно.

 

44563767_1918548351533114_4931655623075954688_n

Стелияна Стефанова

Методист и старши преподавател в Master School of English+

Завършила е Английска филология в Пловдивския университет.

С дългогодишен опит с преподаването на английски език във водеща гимназия в град Варна.

Активен участник в неправителствена организация, Стелияна цял живот следва мечтата си да  променя света на децата към по добро.

Внимателно прецизира методиките за ранно чуждоезиково обчуение, като едновременно с това обучава екипа на най-новите и иновационни техники за ранно чуждоезиково обучение.

Вярва в успеха на всяко дете и в правилното насочване от ранна детска възраст към дейности, които ще разкрият потенциала на децата.

2

Мария Колева

Мария е дипломиран преподавател по английки език в Master school of English +

За Мария работата с деца е призвание, задълбочена  и с усет към детайла,  тя може последователно да създаде правилна нагласа към обучение във всяко дете.

Убедена е в необходимостта децата да следват естествения ход на развитието си, да изследват света и да го изучават учейки се.

 

3

Яница Петрова

Яница  е звършила  висшето си образование във Велико Търново, специалност Педагогика на обучението по български език и френски език.Тя е  комуникативна, позитивна, енергична, отговорна и организирана личност. С голямо удоволствие и желание работи  с деца. За Яница работата с деца е кауза, внася много креативност и енергия, а в Master School of English + можете да се срещнете с нея в ролята й на преподавател на най-малките.

 

44568854_283803539137931_5380641582825340928_n

Синдия Николова

Асистент за работа с деца. Усмихната и лъчезрна, Синдия е готова да подкрепи всяко дете по пътя на познанието от ранна детска възраст. Смело приема предизвикателствта и внася много въображение и цветове в проектите, за които отговаря.

Работи с най- малките  деца като интересите й в работата с деца са насочени към дейности, свързани с развитие на езикови умения на децата чрез игри, упражнения и онагледяване.

1

Мариана Николова

Маркетинг и развитие на проекти на Master School of English+

Тя е бакалавър по руски и английски език, и магистър по Маркетинг. Работила 14 години в Британски съвет Варна, а впоследствие е изпълнителен директор на Фондация,,Карин дом‘‘, лидер в работата с деца със специални образователни потребности.

Има  множество квалификации, обучения и тренинги , участвала е в изработването и изпълнението на национални и международни проекти и програми на български и европейски неправителствени организации, както и в международни конференция по ранно детско развитие.

Вярва в силата на ранното детско развитие и в новото и модерно образование на децата, което ще промени света.

 

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close