Нашият екип

Квалифицирани преподаватели с опит, знания и мотивация!

Преподавателите ни по английски са внимателно подбрани, притежаващи подход и  квалификация, умения и желание за работа с деца. Затова за нас е от изключителна важност те да имат както отлични езикови познания, така и личностни интереси и умения за работа с деца. Само когато се комбинират тези компетентности, часовете по английски стават интересни, полезни и вдъхновяващи и времето минава неусетно за всяко едно дете. Ние търсим различния подход в ранното чуждоезиково обучение, който мотивира децата от малки да учат , да се забавляват и развиват градивно.

Мариана Николова

Маркетинг и развитие на проекти на Master School of English+

Тя е бакалавър по руски и английски език, и магистър по Маркетинг. Работила 14 години в Британски съвет Варна, а впоследствие е изпълнителен директор на Фондация,,Карин дом‘‘, лидер в работата с деца със специални образователни потребности.

Има  множество квалификации, обучения и тренинги , участвала е в изработването и изпълнението на национални и международни проекти и програми на български и европейски неправителствени организации, както и в международни конференция по ранно детско развитие.

Вярва в силата на ранното детско развитие и в новото и модерно образование на децата, което ще промени света.

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close